Topscore voor Lexus GS 300

Auteur: , Geen reacties

EuroNCAP, de Europese organisatie die de crashbestendigheid van personenvoertuigen onderzoekt, heeft de testresultaten van de Lexus GS 300 bekendgemaakt. Lexus kan trots zijn, want tot op heden scoorde geen enkele wagen uit het topsegment zo goed bij de crashtests. In de frontale crashtest verloor het model slechts één punt terwijl de zijdelingse botsproef goed was voor het maximale puntenaantal. Het puntentotaal van 35 (vijf sterren) is het hoogste dat de EuroNCAP in deze categorie mocht uitdelen. Daarnaast scoorde de GS 300 vier sterren op de bescherming van de inzittenden -ook een ‘best in class’- en twee sterren voor de voetgangerbescherming.

Lees meer op autowereld.com.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).