Ook Hybride auto’s worden getuned

Auteur: , 1 Reactie

Wanneer je het hebt over het tunen van auto's dan denk je daarbij niet direct aan een hybride auto. Toch worden hybride auto's ook getuned. Zo wordt de Toyota Prius wordt nog weleens getuned om het brandstof verbruik nog verder terug te dringen. Ook worden extra oplaadbare accu's toegevoegd om de actieradius op pure electriciteit te vergroten. Toch is Toyota niet blij met deze ontwikkeling, aangezien de autofabrikant miljoenen dollars heeft geïnvesteerd in een campagne om de mensen ervan te overtuigen dat je met Toyota's hybride auto's nooit meer een stopcontact nodig hebt...


Lees meer op nytimes.com (via autoblog.com).1 reactie

dat is een mooi technologie voor het mileu en groener

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).