Koop een ritje door het oog van een tornado

Auteur: , Geen reacties

Ooit weleens midden in een tornado willen zitten? Op eBay is een veiling gestart voor de échte bikkels onder ons. Twee bedrijven, te weten "Tornado Attack LLC" en "Team Tornado", bieden een plekje op de bijrijdersstoel tijdens een tornado-jacht in speciaal hiervoor aangepast voertuig. Je zult plaatsnemen in de TA-1, een voertuig dat ooit het licht zag als een Baja Tropy Truck, maar voor een luttele 250.000 dollar is verbouwd om tornado's te weerstaan van van het type F4 (windsnelheden van 253 tot 416 km/h).

Je moet overigens wel een bikkel met poen zijn, want het openingsbod staat op 100.000 dollar…
Check het “artikel”op eBay (via autoblog.com).Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).