Meest wasbare auto 2005

Auteur: , Geen reacties

De International Carwash Association, wie kent ze niet? De organisatie heeft de prijs voor de "meest wasbare auto 2005" uitgereikt. Een serieus evenement waar uiteraard het nodige sop aan te pas komt. De prijs is uitgereikt tijdens het "Car Beloveds World held Expo" in San Antonio, Texas. En de winnaar is... die chick aan de rechterkant, uh ik bedoel de Chrysler 300 C! Concurrenten waren overigens Ford en de Toyota Avalon. Oftewel geen competitie, maar dat is bijzaak.

De site van de International Carwash Association is te vinden op carcarecentral.com, als je italiaans kan lezen bekijk dan het originele bericht op republica.it (via autoblog.it).Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).