Audi A6L – lange Chinese versie

Auteur: , 1 Reactie

Er komt een lange versie van de Audi A6, de A6L. De A6L wordt in China gebouwd en is ook exclusief voor de Chinese markt. Dat is nogal verassend aangezien de Chinezen nou niet bepaald bekend staan als het langste volk ter wereld. China is echter wel de grootste afzetmarkt voor de Audi A6; jaarlijks worden er zo'n 200.000 exemplaren verkocht. De A6L wordt leverbaar met voor- en vierwiel aandrijving en motoren varierend van 2.0FSI turbo tot de V8 met 355pk.

Voor de Chinese markt is ook het boardcomputer systeem MMI vertaald naar het Chinees, een handige optie die we ook al niet zullen krijgen hier in Nederland.1 reactie

jammer dat ie ook niet in nederland kan worden gelevert ;p

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).