Mercedes CLS 55 getuned

Auteur: , 2 Reacties

De Duitse tuner Art heeft de Mercedes CLS 55 AMG onder handen genomen. De standaard 476 pk en 700 nm was niet genoeg en dus is de kompressor, intercooler en electronica aangepast. De vierdeurs coupé heeft de naam AS55K gekregen. Voor 19.650 euro pept Art het vermogen op naar 630 pk en 900 nm. Exacte prestaties heb ik niet kunnen vinden, maar die zullen zeker voldoen. Topsnelheid moet boven de 300 km/u kunnen liggen en de acceleratie naar de 100 zo rond de 4 seconden.

Leuke bandjes met dito velgen kan Art ook leveren: 19″ en als achterbanden in de maat 285/30. Kost slechts 5250 euro en een carbon voorspoilertje 2192 euro. De kleur wit komt overigens weer helemaal terug, zeker voor duurdere auto’s. Een witte Kadett 1.3S uit 1987 wordt nog steeds niet exclusief.

Lees verder op auto-motor-und-sport.de of check de site van Art op art-tuning.com.2 reacties

Ondernemers hebben nooit autopech toch. of wel!?.
damn, dat wit staat inderdaad niet eens zo slecht!
de countach was ooit ook wit…
Punjabi Souljah
Dats my ride

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).