Chrysler 300C cabrio

Auteur: , 3 Reacties

Chrysler is bezig te onderzoeken of er interesse is voor een 300C cabriolet, volgens mij is daar geen onderzoek voor nodig... Het vernieuwende model van Chrysler is een regelrechte hit! Geen reden voor ongerustheid dus, die cabrio komt er wel. West Coast Customs heeft gelukkig al wat research gedaan.

De wagen zal waarschijnlijk veel gaan lijken op de ASC Helios die dit jaar op de Detroit Auto Show is getoond. Er schijnen nog wel wat “engineering issues” te zijn, de grote wielbasis is daarbij belangrijkste probleem. Lees meer op autoweek.com (via chryslerweblog.com).3 reacties

Waarom je de nieuwe Astra nu wilt configureren bekijk het hier!.
das pas en toffe bak

als gangster figuur kan je nu ook in de zomer drugs dealen met deze bak

echt chill :)
dis wel een zieke bak ja:D
mooie bak , ik zou een 300 kopen en ”gewoon” ombouwen laten, gezien de foto’s zijn er al meer die dit hebben laten uitvoeren. dan heb je min of meer een unieke 300 . p.s. nu het geld nog. gr. olaf

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).