Reva-NXG electric concept car

Auteur: , 1 Reactie

De Reva-NXG is een voorbeeld van hoe de kleine electrische karretjes op bijna absurde wijze worden doorontwikkeld. Op z'n dikke velgen houdt dit electrische karretje het maar liefst 200 km lang vol bij een snelheid van 120 km/h. Het is overigens maar de vraag of je dat écht moet willen, want zonder fatsoenlijke voorruit wordt het pijnlijk vliegenvangen. Dan nu even smijten met wat afkortingen: De Reva-NXG is compleet uitgerust met GPS ontvanger, GRPS dataverbinding en MP3 speler...

Lees meer op transportation.engadget.com en theautochannel.com.1 reactie

Een jaar lang je auto voltanken met korting Bepaal zelf wat je betaalt!.
Geen spinners?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).