Spyker in Basic Instinct 2

Auteur: , 2 Reacties

Een Spyker C8 Laviolette krijgt volgens de Nederlandse sportwagenbouwer een prominente rol toebedeeld in de film Risk Addiction, de opvolger van Basic Instinct. Daartoe heeft Spyker een contract gesloten met filmmaatschappij MGM. Met de betreffende auto zal een moord worden gepleegd. Spyker zou daarvoor 4 auto's moeten regelen: 1 onderwaterdummy, 1 die afgeschoten wordt en 1 voor alle gewone scene's. En natuurlijk 1tje op reserve...

De opnames van de film, met Sharon Stone (weer) in de hoofdrol beginnen in mei. In 2006 zal de film met de vaderlandse bolide zijn debuut maken op het witte doek. Voor de geïnteresseerden; de bewuste Laviolette is chassisnummer 015..

Vanaf 2006 zal er bij Spyker naar verwachting voor het eerst meer geld binnenkomen dan er wordt uitgeven. Dat is vooral te danken aan een overeenkomst met carrosseriebouwer Karmann die voor 350 auto┬┤s het chassis en koetswerk gaat leveren.2 reacties

Een jaar lang je auto voltanken met korting Bepaal zelf wat je betaalt!.
“Het vervolg op de film Basic Instinct, genaamd Risk Addiction, bevat zoveel expliciete seksscènes dat de Amerikaanse filmkeuringscommissie er over denkt de film als X-rated te keuren. Dat zou betekenen dat de film niet geschikt wordt bevonden voor personen jonger dan zeventien jaar. De producenten van Risk Addiction vinden dat iets te gortig en zijn opnieuw achter de montagetafel gekropen om de heftigste seksscènes, wederom met Sharon Stone, te verwijderen. Michael Douglas zal het overigens niet meer doen met Sharon want de mannelijke hoofdrol komt op naam te staan van de Britse auteur David Morrisey. Voor de XXX / Sharon Stone liefhebbers is het dus wachten tot de ongecensureerde directors cut op internet verschijnt.” (nieuwnieuws.nl)
Er is inderdaad wel enige censuur nodig voordat de Amerikanen dit gaan uitzenden: http://www.flurl.com/uploaded/basic_instinct_2_uncensored_promo_reel_58540.html

Wel grappig om te zien dat die spyker nog best veel in beeld komt…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).