Eerste Europese Lotus Cup

Auteur: , 2 Reacties

Tijdens de eerste race in de Lotus Cup Europe op the Hockenheimring in Duitsland heeft Van der Kooi Sportscars, de Nederlandse Lotus-importeur, een voortreffelijke 2e plaats in de wacht gesleept in de geel/groene racebolide. De overwinning ging naar Alain Hardy uit Frankrijk.

De Fransman startte de eerste training met gemengde gevoelens omdat hij benauwd was voor de Porsches die dubbel zoveel motorvermogen hadden. “Kon wel eens problemen opleveren door de grote onderlinge snelheidsverschillen,” vreesde de Alain Hardy. ”De Porsches waren op het rechte eind sneller, maar in de bochten waren wij met de Lotus veel rapper. Dat leverde een boel positiewisselingen op.”

In de regelmatigheidsrace sleepte Herman Filippo, eigenaar van een supermarkt in Ermelo en uitkomend voor het Team Van der Kooi Sportscars de vierde plaats in de wacht.2 reacties

Mooi gedaan. Mooie auto blijft het trouwens.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).