Peugeot 206 sedan

Auteur: , 6 Reacties

In navolging van de 307 sedan zal Peugeot ook van de 206 een vierdeurs-variant met separate kofferbak gaan uitbrengen. Het model is net als zijn grotere broer bedoeld voor een specifieke markt, welke dat precies is weet echter geen mens. De 307 sedan lijkt namelijk net een japanner van 10 jaar geleden...

Geen wonder dat Peugeot van plan is de 206 sedan in beginsel in Noord Afrika aan te bieden (de wagen wordt in Iran gemaakt), eventueel is er later de mogelijkheid dat dit Peugeot model ook elders wordt uitgebracht. West-Europa is zo goed als zeker uitgesloten, thank god! Oost-Europa zou daarintegen een interessant afzetgebied voor de sedan kunnen vormen gezien de populariteit van de Dacia Logan van concurrent en landgenoot Renault.6 reacties

Een jaar lang je auto voltanken met korting Bepaal zelf wat je betaalt!.
307 sedan ……..
Dacia wint het toch!!!!!
hamd had het over de foto…
307 Sedan idd kijk maar naar het voorportier met ruitje
ze moeten die sedan gewoon naar nederland halen en die achterlijke terrein- wagens uit de productie halen, bergen in nederland hebben we toch niet

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).