Skoda Roomster

Auteur: , 3 Reacties

What the .... ? Skoda schijnt besloten te hebben om een productieversie te maken van de Roomster. Geen mens weet wat het moet voorstellen, maar de Roomster zou een concept car moeten zijn van een soort mini-MPV. De wagen debuteerde destijds op de IAA van Frankfurt in 2003. Volgens bronnen rond Skoda komt de Roomster al aan het einde van 2006 op de markt!

Autoweek schrijft dat de auto dezelfde filosofie volgt als de andere modellen: een grote auto voor de prijs van een klasse lager. Zo zal de Roomster wat betreft formaat vallen in de klasse van de Renault Scénic, Seat Altea en bijvoorbeeld de toekomstige Citroën C4 Picasso.3 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Hij is er ondertussen, maar wat zeggen jullie er nu van?

Weliswaar iets gewijzigd maar nog steeds anders dan de rest!
ik vind hem er helemaal niet verkeerd uitzien !!
Ik ook niet!,…hoe vaker ik m zie,..hoe meer ik m kan waarderen.
Het zou niet mijn keus zijn,..maar ik ik vind m best leuk!!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).