Michelin ontwikkelt luchtloze band

Auteur: , 5 Reacties

Bandenfabrikant Michelin sleutelt op geheel eigen wijze aan nieuwe generaties banden. Banden gevuld met lucht kunnen alleen maar lek raken, dus ontwikkelden de Fransen een luchtloze band. Een luchtloze band heeft nog niet dezelfde rijeigenschappen als de trationele band, maar daar wordt aan gewerkt. De insteek is om op lange termijn band/wielcombinaties te ontwikkelen die hetzelfde comfort bieden als de huidige luchtbanden.

De luchtloze banden moeten een hogere bijdrage leveren aan de veiligheid op straat, aldus de technici. Straks dus nooit meer vieze handen door het verwisselen van een lekke band, ideaal! (via)5 reacties

tja het is wel handig! MAAR HET ZIET ER TOG NIET UIT!!!!!!
lkker slim ben jij is tog grapje
best wet tof die banden maar rij je hem niet zo maar verot wand er zitten er een soort van spaaken in en die gaan tog wel snel kapot
ik vind het wel goed gevonden en er zullen waarschijnlijk wel dingen voor bijkomen om het op iets te laten lijken
grtz micha
bron?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).