Rij-impressie Cadillac CTS

Auteur: , 4 Reacties

Voor het automerk Cadillac gaat vaak de stelling op "Love it or hate it". Dit heeft vooral te maken met het feit dat Cadillac toch altijd een opvallende verschijning is waar je maar net van moet houden. Aandacht trekt hij in ieder geval wel. Cadillac was tot voorkort een onbekende speler in Europa, want het merk werd nauwelijks verkocht, een degelijke dealermaatschappij ontbrak en ook de modellen zijn niet-Europees. Echter, op dit moment staat Cadillac er heel anders voor. In Nederland heeft het merk zich in een compleet nieuw pand langs de A2 gevestigd. Daar is de Europese importeur gehuisvest. Met een behoorlijk programma aan nieuwe modellen (aangepast voor Europa) wil Cadillac het opnemen tegen de gevestigde Duitse orde...

Lees de volledige rij-impressie op autowereld.com.4 reacties

love it….. ;)
Ben jij een linkspammert?
Je hebt er zeker nog nooit in gereden? ;)
Klopt. Ik ben meer een ///AMG gebruiker.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).