Steeds meer en meer auto’s uit Azië

Auteur: , Geen reacties

De opmars van Aziatische auto's op de Europese automarkt is nog maar net begonnen. De Aziaten hebben nog heel wat voor ons in petto. De Seoul Motor Show 2005 (30 april tot 8 mei) levert opnieuw het bewijs dat de Aziatische autofabrikanten zich door niets gehinderd penetreren op de internationale automarkt. In het kielzog van de Japanse autofabrikanten als Toyota, Honda en Nissan, winnen ook de Koreaanse producenten Hyundai, Kia en GM Daewoo razendsnel terrein. Dit alles gaat ten koste van de Europese en Amerikaanse merken. En in de loop van 2005 zullen daar bovenop de eerste Chinese fabrikanten zich melden op de westerse automarkt...

Lees meer op autotelegraaf.nl.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).