Toyota Aygo DJ

Auteur: , Geen reacties

De Toyota Aygo DJ krijgt een prominente plaats op het podium van radiozender SLAM! FM. De speciaal omgebouwde Toyota Aygo zal tijdens Koninginnedag op het Rembrandtplein/hoek Thorbeckeplein in Amsterdam voor groot spektakel zorgen. De achterzijde heeft een uitschuifbaar deel met twee draaitafels. Internationaal bekende deejays zoals Bas & Ram, Cosmic Gate en Mark van Dale nemen hierachter plaats.


De Toyota Aygo DJ is een extreem muzikale versie van de Aygo, lees meer hierover op autotelegraaf.nl. Voor degenen die het niet weten; de Aygo is de kleine gezamenlijk door Toyota, Peugeot en Citro├źn ontwikkelde stadsauto…Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).