Eén woord: “Doorgeschoten” !!!

Auteur: , 3 Reacties


Ik dacht dat de heren van Pimp My Ride af en toe een beetje doorschoten als het gaat om het aantal flat-screens, camera's, neon verlichting, speakers, etc. Zoals je ziet is er altijd wel een overtreffende trap te vinden. Over de eigenaar van deze Honda Acura kan ik maar één ding zeggen: "Doorgeschoten" !!! Wat moet je in vredesnaam met 28 monitoren, 3 DVD spelers een navigatiesysteem, een satalietontvanger, Playstation 2, en twee camera's. Eerlijk is eerlijk, het heeft wel iets stoers. Lees verder en kijk ook even naar Optimus Prime in de kofferbak...

Zie hier Autobot Optimus Prime… Fantastisch !!!

(via: Transportation.engadget.com)3 reacties

Wel een beetje TE
jeeeeee wat mooi ik wil ook zo,n auto
uuh!? kan ie ook rijden?????

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).