Lexus IS500, M3 versie

Auteur: , 2 Reacties

Lexus schijnt op dit moment druk aan het testen te zijn met een supersnelle versie van de nieuwe IS; die moet de concurrentie aangaan met onder meer de BMW M3. De nieuwe Lexus IS moet auto´s als de BMW 3-serie, Audi A4 en de Mercedes-Benz C-klasse het vuur aan de schenen leggen, op dit moment is dat nog nauwelijks het geval. Er is dus een paradepaardje van de IS-reeks nodig.

De Lexus IS500 moet regelrecht in de aanval met de BMW M3, Audi S4 en Mercedes AMG´s. De IS500 zal zijn voorzien van een 5.0-liter V8 die naar verwachting rond de 400pk levert. Lexus wil de auto in minder dan 6 seconden van 0 naar 100 laten sprinten en de topsnelheid ligt rond de 250 km/u (via autoweek.nl).



2 reacties

volgens Autoweek krijgt de auto 425pk (of meer)…..wordt nog leuk in de klasse M3/RS4

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).