Maximum snelheid omhoog, minder ongelukken!

Auteur: , 3 Reacties

Een verrassende uitkomst van een populaire maatregel (althans voor de hardrijders). In Denemarken is vorig jaar april de maximum snelheid op de autosnelweg verhoogd van 110 km/h naar 130 km/h. Nu een jaar later concludeert men dat het aantal verkeersslachtoffers met maar liefst 25% is gedaald naar het niveau van 1950.

Dit schrijft Die Welt. Ik stel voor dat we in Nederland een proef doen met een maximum snelheid van…, wat zullen we doen…, 160 km/h…, da’s redelijk. Het is immers voor onze eigen veiligheid…3 reacties

Voor!
probleem is dat de ongelukken wel wat ernstiger zullen zijn.
ja. tuurlijk s’avonds naar 20:00 t/m 06:00 s’morgens kan gewoon goed!!!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).