Autovandalisme in 2004 op 82.000 vernielingen

Auteur: , Geen reacties

Wie doet zoiets? In 2004 blijken vandalen ongeveer 82.000 auto's te hebben beschadigd! Dat meldde het Algemeen Dagblad vandaag, de cijfers komen van de 25 politiekorpsen. Het aantal gevallen waarin vandalen spiegels afbraken en krassen in de lak maakten, steeg met 4 procent. De kans dat een vandaal toeslaat, is - afgezet naar het aantal inwoners - het grootst in Rozenburg, Baarn en Culemborg. In absloute aantallen is dat Rotterdam. De stad aan de Maas staat ruim 4000 beschadingen aan kop.

Vooral krassen in de lak zijn natuurlijk duur om te herstellen. Het AD meldt dat het herstellen van een ‘gemiddelde’ vernieling ongeveer 1000 euro kost, reken maar uit…Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).