Nissan.com website

Auteur: , Geen reacties

Wie de internationale website van Nissan wil checken kan dit niet doen via www.nissan.com, dit is namelijk niet de site van het Frans-Japanse merk. De domeinnaam Nissan.com wordt momenteel gebruikt door het Amerikaanse computerbedrijfje Nissan Computer Corp., opgericht door een zekere Uzi Nissan. De autogigant probeert al sinds 1999 de domeinnaam via gerechtelijke procedures op te eisen, echter zonder succes.

Op de site ncchelp.org is de gehele historie van dit verhaal te lezen (inclusief diverse links naar artikelen). Nissan Motor (de officiƫle naam van de autofabrikant) eist 10 miljoen USD van Nissan Computer. Nisson Motor heeft verloren maar binnenkort komt de zaak (weer) terug voor de rechtbank. Ondertussen kan je de corporate website van Nissan bereiken via www.nissan.co.jp (via autoscoops.nl en latimes.com).Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).