Mercedes CL opvolger gespot

Auteur: , 2 Reacties


Nu de nieuwe S-klasse eraankomt, zal er ook de op de S-klasse gebaseerde CL vernieuwd worden. Instapper van de reeks wordt uitgerust met 5,5 liter V8 met 388 pk, het huidige instappertje (de CL 500) heeft een 5.0 liter V8. De CL 600 blijft onveranderd gebruiken maken van een 6.0 liter V12 met 500 pk en ook de CL 65 AMG komt terug met 612 pk. De CL 55 AMG wordt vervangen door de CL 63 AMG met 535 pk. Keuze genoeg dus om de achterbandjes op te roken, want dat gaat lukken met dit soort vermogens.

De C216 (zoals de nieuwe CL intern heet) leent veel stijlkenmerken van de nieuwe S, maar ook van de CLS. De lancering van de CL wordt verwacht in maart 2006 in Geneve. Lees meer op germancarfans.com.2 reacties

Ondernemers hebben nooit autopech toch. of wel!?.
is er iemand die mij kan zeggen wanneer de cl 500 besteld kan worden of ik er nu een kan kopen
ik wel deze auto kopen over 2 weken heb ik die auto thuis

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).