Kroymans komt met multidealer en multibranding

Auteur: , 1 Reactie

Kroymans Corporation opent volgend jaar een multi-merkdealerbedrijf in Rotterdam: in één vestiging zullen twaalf merken worden vertegenwoordigd en het is de bedoeling dat er jaarlijks zo’n vierduizend(!) nieuwe auto’s worden verkocht. Deze multibranding strategie zat er al lange tijd aan te komen, sinds 2003 is het mogelijk voor dealers om in dezelfde showroom meer dan één merk te verkopen.

Onder de naam Total Mobility Concept wil Kroymans de klant een “one-stop-shopping” totaalpakket aan services bieden. Het Total Mobility Concept omvat verkoop, onderhoud, reparatie en carrosseriewerkzaamheden tot en met verzekerings-, lease- en financieringsproducten. Een van de onderdelen van dit concept is autoverhuur en Kroymans is momenteel druk bezig zijn Benelux-autoverhuurbedrijf National Car Rental uit te bouwen. De afgelopen maanden werd al een aantal nieuwe vestigingspunten geopend en in de zomer wil het bedrijf op 25 punten vertegenwoordigd zijn.
Dat zegt ceo Ton van Soest in een vraaggesprek met automotive-online.nl.

Kroymans is (zoals we weten) onder andere importeur van merken als Cadillac, Chevrolet, Corvette, Saab, Maserati, Ferrari, Jaguar, Aston Martin, Kia, Hummer en SsangYong.1 reactie

Toen ik in 2001 bij een autodealer in Rotterdam werkte waren er zelfs al bouwtekeningen bekend van deze megadealer. Misschien is er iets van terug te vinden in het blad ‘Automotive’?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).