Spyker presenteert SUV in 2006

Auteur: , Geen reacties

Het is al veel vaker gezegd: SUV's zijn hot !!! Mocht je denken van niet, vraag je dan eens af waarom vrijwel alle automerken ervoor zorgen dat ze een SUV in hun modellijn hebben. Na berichten over Ferrari en Lamborghini en de komst van de Porsche Cayenne laat Spyker weten ook een SUV te gaan ontwikkelen...

De Nederlandse site Belegger.nl laat weten dat Spyker een converteerbare lening van maximaal 5 miljoen euro wil plaatsen. Het geld gaat worden gebruikt voor de ontwikkeling van een terreinwagen (SUV). Spyker heeft grote plannen, want de auto zal al in maart 2006 moeten worden onthuld. Het decor daarvoor zal de Autosalon van Genève moeten zijn.

Update: zie ons artikel over de onthulling van de Spyker D12 Peking-to-Paris SSUV.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).