Kia’s succesnummer krijgt facelift

Auteur: , 1 Reactie

De Kia Sorento is in Nederland al een tijdje een absoluut succesnummer. Toen de Sorento nog geen drie jaar geleden op de Europese markt werd geïntroduceerd, had niemand verwacht dat het zo'n succes zou worden. Ook Kia zelf niet, waardoor de levertijd op enig moment meer dan 12 maanden bedroeg. In thuisland Korea wordt inmiddels alweer druk gewerkt aan een facelift voor deze topper...


De veranderingen zullen voornamelijk aan de voor- en achterkant te vinden zijn. Op de spyshot heeft de Sorento zowel een ingepakte neus als achterzijde. Ook de achterste zijruitjes zijn bedekt, dus ook hier heeft Kia iets nieuws in petto (via Autoscoops).1 reactie

De laatste brandstofpas van 3.500 euro wordt nu geveild Bepaal zelf wat je betaalt!.
Onlangs publiceerde Autowereld.com nog betere foto’s: http://www.autowereld.com/spy-shots.asp?artikel=2396&pa=1&fr=1
 

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).