Nieuwe Lotus Esprit

Auteur: , 1 Reactie

De Lotus Esprit was in de jaren 80 samen met de Lamborghini Countach en een aantal Ferrari's de enige wagen die tot de verbeelding sprak. De Esprit was voor Lotus een echte hit, mede door zijn rol in James Bond's The Spy Who Loved Me. Wie kent de onderwaterscene niet? Goed nieuws voor de liefhebbers: de Esprit komt terug! Eind 2006 zal Lotus de wagen afhebben waarna de supercar in 2007 beschikbaar komt.

We hadden laatst al een artikel over een nieuwe Lotus. Er is nog weinig bekend maar volgens leblogauto.com zal 280 km/h in spits geen probleem moeten geven. Krachtbron is waarschijnlijk een V8 Bi-Turbo. Op lotusespritworld.co.uk staat meer info en afbeeldingen van de Esprit.1 reactie

Joepiedepoepie
Heb ik iets gemist?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).