Einde Audi A2, welkom Au250

Auteur: , 5 Reacties

Audi stopt eind dit jaar de productie van de Audi A2. Door te lage verkoopcijfers is het niet langer rendabel de A2 in productie te houden. Ondertussen zijn er wel indicaties dat Audi met een andere "kleine" wagen komt. Onder de codenaam Au250 zou er eind 2007 een nieuwe kleine Audi op de markt komen.

De nieuwe Audi zal tegengas moeten bieden aan de VW Polo en de Mini. Overigens zal de A2 niet helemaal uit het zicht verdwijnen, men blijft op basis van de A2 de Audi H2 met waterstofmotor verder ontwikkelen.5 reacties

Dit kan een succesvolle auto worden!
Wij hebben zelf een A2 en die rijdt gigantisch goed, ik schrok al toen ik hoorde dat hij niet meer gemaakt werd.
Maar nou schijnt de zon weer de volgende wordt ook weer een A2 als het kan.
L.S. twee jaar lang een Audi A2 1.4TDI gereden. Je waardeert hem pas als je er langer in rijdt. Ongelooflijk goede auto! En vooral bij de tank lachen natuurlijk!

Niet te geloven dat de Mercedes A-klasse een succes is geworden, terwijl de A2 elke directe test won! Maar ja, hetzelfde met computers, een pc is antiek vergeleken met Apple (4 jaar kantoorervaring nà 10 jaar Windowsellende) maar breekt ook niet door. Het lijjkt wel of mensen bang zijn voor innovatieve producten. Of is de A2 teloor gegaan vanwege zijn prijs en de Nederlandse mentaliteit: ‘als je voor hetzelfde geld een meter meer kan krijgen, bv. een Mondeo of Avensis, dan doe je dat toch?!’ Welnu, soms is MINDER meer… rij maar ’s een jaar in een A2 (ook nog eens de betrouwbaarste auto volgens de TUV!)
Hij is echt vet strak.
Kan niet wachten tot hij uit komt.
Rij nu in een A2 (echt te gek)
Hij is klein voor het oog maar rijd groots!!!!!!!!!!!
Ik ben blij dat ze de A2 in de lijn houden hij is gewoon te gek.
Was één van de eerste A2 rijders van het land, en heb er zo’n 250.000 kilometer mee rond gereden. Mijn mooiste moment was op één tank van 19 liter diesel 785 kilometer afleggen zonder te stoppen en/of uit te stappen. Een verbruik van 1 liter diesel op 41 kilometer. De nieuwe A2 mag wat mij betreft zo snel mogelijk op markt worden gebracht. Als de prijzen gelijk blijven, schaf ik er eentje aan!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).