Populairste mannelijke en vrouwelijke merken

Auteur: , Geen reacties

Forbes heeft een lijst gemaakt met de 5 meest geregistreerde wagens van vorig jaar per geslacht, eentje voor de mannen en een voor de vrouwelijke bestuurders. Uiteraard gaat de man vol voor paardekrachten. Het gemiddelde aantal pk´s voor de meest populaire wagens bij mannen was 367, te vergelijken met gemiddeld 172pk bij de vrouwen. Mannelijke favorieten zijn onder andere de Mercedes-Benz S55 AMG (98%), de Dodge Viper (97%) en de Jaguar XJR (93%). Bij de vrouwen overheersten met name stijl en pratische auto´s , de meest vrouwelijke auto bleek echter de Mitsubishi Eclipse spyder te zijn (oa uit de Fast and the Furious).

Lees het artikel op forbes.com.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).