Chrysler 300C Touring: Mag het ietsje meer zijn

Auteur: , Geen reacties


De Chrysler 300C Touring is van zichzelf al een behoorlijk brute verschijning, maar tuner StarTech doet er nog een schepje bovenop en monteert dikke spoilers en voorziet de auto van 20 inch lichtmetalen sloffen.

Het front heeft nog meer kracht gekregen dankzij de montage van een voorspoiler. Deze werd bevestigd onder de originele voorbumper. Naast de cosmetische functie zorgt de voorspoiler ook nog eens voor meer stabiliteit op hoge snelheden.

Startech heeft het niet alleen gelaten bij uiterlijk vertoon. Er werd ook wat veranderd aan het onderstel. Dankzij de montage van sportveren komt de 300C Touring 40 mm dichter naar het asfalt. In combinatie met de 20 inch lichtmetalen wielen zorgt dat tevens voor goed gevulde wielkasten. De banden hebben overigens achter een formaat van 275/35 ZR20 en dat is niet mis!

Lees meer op autowereld.com, tuningnews.net en startech.de.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).