Alfa 159 pas in september

Auteur: , 4 Reacties

De Alfa Romeo 159 staat pas in september bij de Nederlandse dealers. De productie voor de Italiaanse markt start al in juli, maar in augustus gaan bij Alfa Romeo de fabriekspoorten wegens vakantie een maand op slot. Eerst lekker met zijn allen naar Rimini en daarna wordt de productie hervat met auto´s voor de internationale makt, waar onder Nederland.

Als de 159 op de markt is, zal de 156 Crosswagon Q4 nog in het leveringsprogramma blijven. De 4-wielaangedreven Sportwagon zal nog zeker een jaar in de Alfa Romeo-prijslijst blijven staan. Of de gewone 156 Sportwagon nog in het leveringsprogramma blijft is onduidelijk (bron: autoweek.nl).4 reacties

PLEASE HELP !!

Ik heb nu al verschillende dealers gebeld over de 156 Crosswagon Q4, maar niemand weet tot wanneer dit model nog besteld/geproduceerd wordt.

Weten jullie hier meer over ?

Zelfs navraag bij de Alfa klantenservice leverde tot nu toe niets op.

Hoewel ik een sterke voorkeur heb voor de 159 SW….zou ik het liefst de 156 CW Q4 bestellen…..maar dat wordt lastig aangezien mijn lease pas in juni 2006 afloopt.


AUTOWEEK
————-
De Alfa Romeo 159 staat in september bij de Nederlandse dealers. De productie voor de Italiaanse markt start al in juli.


Volgende maand rijden we de eerste kilometers met de Alfa 159. In september zal de auto bij de dealers verschijnen. In juli kunnen de Italianen al beschikken over ´hun´ nieuwe 159. In augustus gaan bij Alfa Romeo de fabriekspoorten wegens vakantie een maand op slot. Daarna wordt de productie hervat met auto´s voor de internationale makt, waar onder Nederland.
Als de opvolger van de 156 op de markt is, zal de Crosswagon Q4 nog in het leveringsprogramma blijven. De 4-wielaangedreven Sportwagon zal nog zeker een jaar in de Alfa Romeo-prijslijst blijven staan.
hmm, weet ik eigenlijk ook niet, ik zie de Q4 maar erg weinig rijden dus heb niet het idee dat die verkoop nou erg goed gaat.. en als zelfs de dealers er niks over zeggen dan denk ik toch dat het niet lang meer duurt..
Misschien heeft iemand andere info?
ALFA 159. Ik heb nu ca 11.000 km gereden in mijn 159SW maar moet constateren dat de auto verre van goed zit. De ideale zithouding t.o.v. pedalen en of stuur is niet te pakken. Tevens is het niet mogelijk om tijdens een langere rit mijn benen te strekken waardoor de spieren gigantisch te lijden hebben. Hebben hier meer rijders last van?Heeft iemand een tip?

Groeten,
Frans
Ik heb inmiddels 8000 km gereden in mijn 159sw, ik heb mijn stuur zo laag mogelijk gezet en laaggeplaatst, stoel niet tever naar achteren en de leuning iets verder dan normaal achterover en de stoel maar een klei beetje omhoog. De lendesteun een beetje aangedraait. Dit rijd vertreffelijk. Ik heb iets meer problemen met het niet lekker sporen in vergelijking met mijn vorige 156 sw. daar vond ik de wegligging toch prettiger van

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).