Gallardo Spider

Auteur: , 23 Reacties

De Concept S van Lamborghini, onthuld op de autosalon van Genève, kan inderdaad verkocht gaan worden als Gallardo Spider. Volgens Chief design, Luc Donckerwolke, zullen echter de dakpanelen, de gedeelde cockpit en een aantal details niet in de uiteindelijke versie terecht komen... Voor zover het onderdeel "concept". Wat overblijft is eigenlijk gewoon een Gallardo cabrio, waar overigens niets op tegen is!

Er wordt door het Amerikaanse Autoweek ook gesproken over een eventuele unit binnen Lamborghini die speciale edities kan opleveren, dit omdat er toch veel vraag blijkt te zijn voor een versie van de Gallardo zoals in de Concept S werd voorgesteld.
Lees het artikel op autoweek.com, staan ook wat leuke foto’s bij.23 reacties

Ik ben volgens mij de enige ter wereld die Lamborghini’s lelijke auto’s vindt…. Of niet…?
Je hebt misschien gewoon slechte smaak, dat kan ook ;)
Ik wil alleen reacties van mensen die Lamborghini’s ook leijke auto’s vinden! :-p
stef van belgie
wel @lotte dan zul je nog lan mogen zoeken
Je bent al bijna een jaar aan het wachten en nog geen reactie, unieke smaak zullen we zeggen.
hoe kan je een lambo nu lelijk vinden, iedereen heeft een eige smaak maar een lamborghini…
lotte ga een leven zoeken..en jij rijdt zeker een kia ofzo!
OMFG Lotte, alsjeblieft ga wc’s schoonmaken!
BB 3 bier, nee lotte ga jij je maar vermaken met je 1 pk Kia
zeg heren, kan het wat minder?

Ik ken een reclame van een toiletjuffrouw die ’s avonds in een flinke supercar naar huis rijdt…

Als een man met een Lamo voor komt rijden weet je zeker dat de kerel in kwestie altijd meer van z’n auto dan van z’n vrouw zal houden. Misschien is dat ‘t?
je mag een auto best lelijk vinden en dat moet je op een blog ook kunnen schrijven zonder dat je aangevallen wordt. Of je gelijk hebt…. da’s weer heel wat anders..
Heee gozer … eindelijk iemand met verstand van auto’s en dat zijn dus geen omgebouwde traktoren dus lambo’s. Het lijken wel de marijke helwegens onder de automobielen. Wat een kut auto’s zijn dat.!!!!!!!!!!!!!!

Groeten van een mede ECHTE autoliefhebber
oooooo ja ff over die reklame, als je denk dat dat een lambo is weet ik niet wat je van auto’s weet maar een lambo is het zeker niet………… jaguar xj220 en die is inderdaad mooi en zeldzaam, dus zeker niet zo’n omgebouwde traktor
Zeg Mr. Ferrari, jij hebt teveel stickers en posters thuis zeker? Heb zelf nodige ervaring met Ferrari en dat was tot voor kort ook niet de wereld zeg maar dus kraak niet iets af wat je niet kent en hemel niet iets op wat je óók niet kent!
Nou Corne, heb jaren bij een ferrari dealer gewerkt dus ja ……geen ervaring ik weet het zo net nog niet. En als er weer eens een klant kwam die zijn lambo ging inruilen voor een echte auto , moest dat ding daar zo snel mogelijk weer weg, het trekt toch een verkeerd publiek. En wat was u ervaring ook weer met ferrari’s ?????????
een beetje autoliefhebber weet dat lamborghini begonnen is met sportwagens omdat hij het beu was altijd met zijn ferrari’s in panne te staan.
Dus mr ferrari, daa-aag.
Ferrari rijders kunnen lamborghini rijders niet horen of zien, puur omdat ze erdoor afgedroogd worden. met porsche rijders komen ze overeen, want daar kunnen ze hun soms nog tegen verweren.

echt grappige post hier voor de rest.
@lowieke
je zou toch eens beter moeten opgelet hebben tijdens de “lessen geschiedenis”,want dan zou je weten dat lamborghini een ferrari kocht en hij ging enzo ferrari zeggen wat hij er beter aan kon doen.
enzo lachte hem in zijn gezicht uit (of sloeg zijn raadgevingen in de wind) endan besloot lamborghini zelf een wagen te bouwen ;-)
Timmy Highflyer
Ferruccio Lamborghini had zijn fortuin voornamelijk verdiend in de tractorenfabricatie in Italië en Spanje. Hij was begin jaren zestig een bon vivant met een passie voor snelle wagens en hij had een aanzienlijke collectie hiervan. Lamborghini bezat zo onder andere een splinternieuwe Ferrari die op één jaar tijd viermaal terug naar de fabriek moest wegens tekorten. Toen Ferrucio de twintig jaar oudere Enzo Ferrari hierover misnoegd aansprak (de twee woonden slechts veertig kilometer van elkaar) gaat het verhaal dat deze laatste hem neerbuigend afwimpelde: “Ga je maar weer met je tractoren bezighouden, en laat het bouwen van sportwagens over aan hen die er verstand van hebben!” (bron wikipedia)
Hehe eindelijk eens iemand die het verhaal in 1 keer goed verteld…….dank u dank u

Maar wie wordt er door wie “afgedroogd” , als je weer eens een italia dag bezoekt en rustig comfortabel met de ferrari komt aan rijden in de file en er weer zo’n veel te grote PAARSE of ROZE diablo met de motorkap open met een te hete motor langs de kant staat!!!!!!!!!!!!!!! Dan blijf ik toch lekker met mijn Ferrari gaan Ach ja het blijft smaak
hou van beide…..

de miniaturen staan dan ook gewoon naast elkaar in de kast…….
hihihi ferrari of geen ferrari……mja ik zou het huilende geluid van mijn oude 308 niet kunnen missen hoor,zelfs niet voor een lady….
Mooie auto, die gaat cker weer bij mijn collectie, en zal ik gebruiken om o.a. de Gumball 2007 mee te rijden:D

en lotte, het is nu 2007 …. je bent een geval apart ha ha
Ik geef toe, Ferrari is een classic, een mijlpaal in de geschiedenis van sportwagens, maar inderdaad in de geschiedenis. Lamborghini, is gewoonweg de sportwagen van de toekomst. De concept S mùurciélago is al uit. De réventon ook uit en er worden nog zo’n 3 nieuwe modellen verwacht volgende 5 jaar. Ferrari , ik hoor er niet veel maar van hoor. Ferrari is gedaan, het heeft een mooie geschiedenis gehad, dat geven we allemaal toe, maar ga nu niet als een mongool gaan roepen dat ferrari nog steeds nr. 1 is, qua prestaties, uiterlijk, en ziel van de wagen, verslaat lamborghini de ferrari.
;)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).