Liever een auto dan een partner

Auteur: , Geen reacties

Er is weer een onderzoekje gedaan (door de Bovag en AutoTelegraaf) met een erg opvallende uitkomst... Maar liefst 20 procent van de Nederlanders (dat is er één op de vijf!) zit liever een maand zonder partner dan zonder auto! Op de vraag waar de geënquêteerde een maand lang niet zonder kan, antwoordde 38% de partner, 30% de douche en 22% de auto. Daarna volgen op grote afstand bier (6%) en televisie (5%). Ik vraag me dan toch wel af wat voor soort bier ze hebben gebruikt voor zo'n lage score?

Het favoriete accessoire in de auto is trouwens een radio/cd-speler (47%).
Een (vreselijk) ander resultaat is dat populairste popgroep voor automuziek Queen is.. what the fuck?!? Djivy you tell em! Dat kan toch echt niet meer.

Mocht je na deze constatering nog meer resultaten willen lezen (zoals de moeilijkste opdracht bij je rijles: fileparkeren) check dan het artikel op autotelegraaf.nl.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).