Danica Patrick is de snelste vrouw ter wereld

Auteur: , 1 Reactie

Danica Patrick is sinds dit weekend een sensatie in de autosport. Bijna had de 23-jarige Amerikaanse afgelopen zondag in Indianapolis de Indy 500 gewonnen. Het was sowieso voor het eerst in de Indy dat een vrouw aan kop reed, tot zeven ronden voor het einde zelfs! Toen dreigde ze zonder benzine te vallen en waren haar banden zo versleten dat ze terugviel naar de vierde plaats. De eigenaren van het team waar Danica voor rijdt zijn overigens Bobby Rahal (winnaar van de Indy 500 in 1986) en tv-presentator David Letterman.

De twee beroemdheden haalden Danica Patrick (ook verkozen tot Hot Rod babe) niet naar het team omdat ze een vrouw is of vanwege haar leuke koppie. ,,Ze is geen publiciteitsstunt”, bezweerde Letterman zelfs. Dit staat vandaag in een artikel van het AD dat hier online is te lezen.

Danica, lang donker haar, knalroze gelakte nagels, bewees in ieder geval zondagavond op de Speedway van Indianapolis dat vrouwen ook op dit niveau kunnen racen.1 reactie

Niet alleen de snelste…maar ook zeker een lekkere!!!!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).