Mercedes-Benz SLK van Rieger tuning

Auteur: , 3 Reacties

Tuner Rieger heeft de Mercedes SLK voorzien van nieuwe banden en velgen, zijskirts, spoilers en vleugeldeuren. Aan de voorzijde is de Rieger SLK voorzien van 9j x 19 inch velgen met 235/35-19 banden en achter van 10j x 19 inch velgen met 265/30-19 banden. De wagen ziet er door deze aanpassingen in ieder geval niet meer uit als boodschappenkar uit Scheveningen.

Verder is de auto voorzien van koplampspoilers en is de achteraanzet ongewijzigd gebleven. De auto is voorzien van de waanzinnige nieuwe Rieger voorbumper met een AMG look. Natuurlijk ontbreken ook de LSD doors niet bij deze auto welke verkrijgbaar zijn voor € 1550,- (bron: autozine.nl).

De zijskirts van de SLK komen overigens uit de geheel nieuwe lijn van Rieger en zijn tevens in carbon look verkrijgbaar. Check voor meer info over Rieger de Duitse site rieger-tuning.de of gewoon rieger.nl.3 reacties

Ondernemers hebben nooit autopech toch. of wel!?.
Voor het mooie vind ik ‘m net iets te dik. Of ligt het aan de kleur??? Misschien dat ik ‘m wel zou willen hebben, maar dan in het zwart graag… Ja, doe maar een zwarte… (h)
henk de vries
mijn slk net gehaald maar zonder vleugeldeuren omdat ik bang ben dat het t.z.t. zal gaan lekken voor de rest net als die dikke gele die van mij is grijs en geeft gelijk een slankere uitstraling moet zeggen petje af voor rieger mooie combinatie.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).