Jessica Simpson wast The General

Auteur: , 1 Reactie

Dat de film van de Dukes of Hazard een enorm slap aftreksel wordt van de originele serie is duidelijk. Vandaar dat Jessica Simpson is ingekocht om de rol van Daisy Duke te spelen. Dat is het betere werk want zelfs The General heeft wel eens een wasbeurt nodig ;) Voor de heidenen onder ons: The General is een dikke oranje 1969 Dodge Charger met op het dak een vlag van de Confederatie, onder de kap schijnt een Magnum V8 motor te liggen.

Kijk op weblog jaggle.nl voor een collectie foto’s.
Check trouwens ook het filmpje van de wannabe dukes waar we eerder over schreven!

UPDATE: meer images.1 reactie

dat van die motor klopt niet dat was een echte mopar Hemi V8

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).