Mercedes Mclaren SLR: herkent u hem nog?

Auteur: , 16 Reacties

Voormalig bokskampioen Prince Naseem Hamed (31 jaar) heeft in zijn bokscarriere al redelijk wat titels op zijn naam gezet. Daar mag hij nu een titel aan toevoegen, maar dan van iets andere orde. Prince Naseem Hamed is namelijk de eerste mens op aarde die een Mercedes Mclaren SLR volledig, tot bijna onherkenbare proporties, in puin heeft gereden. Een errug duur geintje; denk dan aan een vanafprijs van 614.000 euries.

In Sheffield (UK) schepte hij met zijn SLR frontaal een Volkswagen Golf. Hij had twee passagiers bij zich. Direct na het ongeluk namen de drie de benen (mazzel dat ze dat nog konden), maar werden later gearresteerd en na ondervraging op borg weer vrijgelaten. De bestuurder van de Golf had wonder boven worder slechts een gebroken arm.

Ik weet wel een mooie deal: Voor een nieuwe Mercedes Mclaren SLR mag je best mijn arm breken.

(bron: Wreckedexotics.com)16 reacties

Waarom je de nieuwe Astra nu wilt configureren bekijk het hier!.
Sir Smokalot
Gouranga!
Is Abdul er wel gezond en wel uitgekomen?
Dit doet me een beetje denken aan Mr. Bean die een paar jaar geleden zichzelf op een McLaren F1 trakteerde wegens het (onbegrijpelijke) succes van zijn bioscoopfilm, en vervolgens het ding binnen een week total loss reed :D.
Sir Smokalot
OK edit, ik zie dat je er al wat extra info bij hebt… Wel lekker dat ze ‘m smeerden. Geef die vent een rijverbod en laat ‘m gewoon weer op een kameel rijden, probleem opgelost :D.
Wahahahaha..SCHANDALIG!!!
Hij had twee passagiers bij zich

Is (was) de SLR geen 2-zitter?
Heel scherp opgemerkt Sacha. Het is inderdaad een 2-zitter. Afgaande op het artikel (http://www.wreckedexotics.com/newphotos/exotics/14slr_20050504_001.shtml) had hij twee passagiers bij zich, maar dit is inderdaad twijfelachtig. Toch zou ik zelf ook wel als derde passagier flink opgevouwen een stukje willen meerijden.
Dat waren dan 2 hele kleine meisjes die hij later aan stukken wilde gaan rijten. Anders pas je echt niet met z’n 3-en in een SLR.
Een SLR-McLaren tot schroot rijden valt heel hard op dus, bij zo’n wagens vinden ze je toch.
standaert KAREL
HALLO
IK BEN EN GROTE FAN VAN DIE BOKSER
IK BOKS ZELF.PRINCE NASEEM HAMED
Sir Smokalot
En je bent zeker ook een grote fan van je capslock-toets of niet?
@Sacha : als je dan ook nog als nummerplaat nas1 neemt.. zal wel nog aan het nagenieten geweest zijn van wat van die pijnstillende pilletjes ;-)
Die Mercedes-Benz die kost toch veel meer dan €614.000.
Ik zou meteen een nieuwe slr mclaren kopen
misschien waren ze daarom weggerend, omdat ze met zijn 3en in de auto waren…
15 maanden cel: http://edition.cnn.com/2006/WORLD/europe/05/12/britain.hamed/

British former world featherweight boxing champion Naseem Hamed has been jailed for 15 months for dangerous driving that caused an horrific accident that left another motorist seriously injured.

The 32-year-old, who boxed as “Prince Naseem,” was unharmed but the driver of one of the other cars broke numerous bones and was forced to undergo several operations, media reports said.

Hamed pleaded guilty to dangerous driving at Sheffield Crown Court last month. He was also banned from driving for four years on Friday.
Zielig!! (voor de auto dan).
Zo ziet mijn 850i er nog net niet uit. Maar ja, die is door grappenmakers overgoten met een zuur.
1 bestuurder + 2 passagiers = 3 personen in een slr??

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).