Ferrari F430 Challenge Stradale

Auteur: , 1 Reactie

Van de Ferrari F430 is op het Imola circuit nu ook een Challenge Stradale gespot. De F430 Challenge Stradale onderscheidt zich van de "gewone" F430 door een sportiever karakter en een lager gewicht, onder meer door het gebruik van plexiglas voor de ruiten. Het onderstel is lager en straffer afgesteld en talloze details wijzen op het circuit karakter van de Challenge Stradale. Waarschijnlijk wordt de F430 Challenge Stradale 50 kg lichter en zal de V8 520 pk leveren.

Bekijk meer foto’s op het rennteam.com forum.1 reactie

De laatste brandstofpas van 3.500 euro wordt nu geveild Bepaal zelf wat je betaalt!.
te erg deze auto te strak voor woorden

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).