Verbouw je Lambo Gallardo!

Auteur: , 26 Reacties

Billy Idol (of lijkt hij er alleen maar op) bleek niet zo blij te zijn met de nieuwe Lamborghini Gallardo. Na enig overleg met Lotte, 's-Neerlands bekendste Lambo hater, werd besloten enige aanpassingen te doen. Die verbouwde Audi bleek namelijk niet eens een open dakje te hebben. De Lamborghini Gallardo Spider is voorlopig nog niet leverbaar en je hebt wel behoefte aan frisse lucht. Dus wat doe je dan...

Dan zet je je kettingzaag in het dak en maak je zelf een opening.

Lees meer op savemanny.blogspot.com.

Lambo Gallardo verbouwing26 reacties

De laatste brandstofpas van 3.500 euro wordt nu geveild Bepaal zelf wat je betaalt!.
Wat een eikels. Moet je die buikjes zien, als dat geen midlife crisis is…
Zowaar ben ik blij met je “compliment” Wouter! ;-)

In ieder geval, afgelopen week zaten we naar Conan O’Brian te kijken. Daar trad iets op dat op Billy Idol moest lijken…. met ontbloot bovenlijf. Dus hij heeft mijn adviezen over frisse lucht wat te letterlijk genomen en ons weten te shockeren met spekrandjes en lubbervel. Tevens heeft de man een open wond i.p.v. een mond dus die liet ie ook regelmatig doorluchten (denkt hij nou echt dat lippenaflikkende 100- jarigen in lederen broeken sexy zijn? Ik had een ander beeld bij old- timers… ) Daarnaast, het advies was: neem de kettingzaag ter hand en zaag dat ding doormidden en breng ‘m naar de sloop (ik bedoelde deze keer de Lambo). YUCH!
Dit is echt heel zielig! Kijk mij eens heel veel geld de vernieling in helpen, kijk mij eens humor hebben. Whahah. Stoer hoor!
En dan mag je geen muziek van Kazaa downloaden… Want dan hebben de artiesten geen inkomsten. Kijk wat ze met het overschot aan geld doen! Van dat geld kan je drie Afrikaanse landen er economisch bovenop helpen.

Wat een ontzettende Amerikanen!

BAH!
Het blijkt dat deze stunt gebruikt is voor de opnamen van een nieuwe soort MTV Jackass rippoff (viva la bam), de eigenaar van de Lamborghini is skateboy en host Bam Margera. Tja… blijft zonde!
Ach mensen, het zal allemaal wel meevallen. Hier wordt straks gewoon een strak getint glazen kanteldakje in gezet en dan zie je er niets meer van. Het zal me niets verbazen als dat toch al de bedoeling was en op deze manier vallen die lui (die waarschijnlijk aandacht tekort komen) ook weer even op.
ha ha wat een sukkels:P dat is vet zonde waarom koop je ook een lamborghini als je hem niet oké vind jeetja jo rare snuiters:P:P
erug zonde maar ik had het ook gedaan de kleur is namelijk niet mooi :P:P en het is geen Lamborghini murciélago
:P
gewoon een stel gekke idioten
Ik heb die aflevering van viva la bam gezien, tis zonde van de lambo, maar twas wel vet!!!!
ik vind hem een vet coole kerel.
hij heeft geld,(is niet verwend) en hij doet er wat leuks mee.
die lambo zou ik nooit hebben gedaan, want hij is wel even met de hand gebouwd.:P
ik vin bam margera een coole kerel en die is lekker hij heeft teminste geld en hij doet wa hij wil met zijn geld da vin ik ervan
kijken jullie wel eens tv ofzo, stumperts.
dit is van viva la bam en is geen rip off van jackass want het is gewoon van de zelfde mensen en die auto is niet van billy idol maar van bam.
Sinds ik mijn rijbewijs heb, kijk ik inderdaad niet meer naar MTV… :-) Ok heel soms Pimp my Ride, maar daar blijft het bij.
@ik: dat staat er toch ook? “Het blijkt dat deze stunt gebruikt is voor de opnamen van een nieuwe soort MTV Jackass rippoff (viva la bam), de eigenaar van de Lamborghini is skateboy en host Bam Margera.”
En wat is dat TV? Ik hoor daar wel vaker mensen over;)
eey wie weet welke aflevering dit was van viva la bam
ik wil et graag zien
Goo bam! Vind het toch geen mooie auto :P
het is zonde, maar goed, hij heeft poen genoeg door zn vroegere ‘jackass’ tijd, pro skaten etc. ik vind de paarse kleur eigenlijk ziek staan, als ik een gallardo zou kopen, zou die paars zijn, met een set 19” zwarte velgen(met gepolijste lip).
wie bam margera ijn msn of huisadressen of adres heeft voeg mij dan ff toe om het te geven ([email protected])
stef van belgie
de eerste dag dat hij hem had zat er al een bluts in en zijn lambo is ook nog een gejat geweest
hee man ik ben op zoek naar bam zen huis telfoon of zen mobiele numer of zen huis aderes of wat dan ook wie kan mij de ff mee helepen zauw wel tof zijn man want ik en een vriend wilen hem uit daagen wie mij die shit kan geefen vertel ik meer oke tenx :D
tering zeg..jullie snappe et echt niet….die auto is van bam, die heeft ie een keer gekocht omdat ie zich kut voelde omdat iets gebroke had..ze enkel ofzo…hij heeft geld zat..je kan zegge, woow wat arrogant dattie zo met geld smijt blablabla…dit is hoe hij is..en tis vet om te zien..hadde jullie je beter gevoeld al koopt ie een nog 3 keer zo groot huis?wat maak et uit jullie zijn gewoon jaloers…en jeffrey denk je nou echt dat je ze nummer kan krijge ofzo, hij doet dit soort gekke dinge voor de show en ik vind wel lauw om te zien
K zou iets mollen wat van hun zijn Idioten
@Porsche Fan: Ze slopen tog dingen die van hun zijn ;)
marginaal
Tja.. ik vind het jammer van de auto! Zoiets doe je maar bij een productie auto, maar niet bij een auto waar een gelimiteerd aantal van gebouwd word. Het is inderdaad zijn eigen auto, en hij doet maar, hij steekt ook vuurwerk af in de auto van zijn pa, dus waarom niet ff alle stevigheid uit je Lambo wegsnijden?:P
Ik zie er ook wel de lol van in, maar nog blijft het zonde!
als je die afl heb gezien van viva la bam dan weet je alles die auto is niet van billy maar van bam en het was een mooie dag en billy hat verwacht dat hij met een cabrio word opgehaalt dus toen hat bam het idee om zijn auto een dak raam te geven
joe hoe das Bam Margera !!! :)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).