Hummer Geiger H1, H2 en zelfs H3

Auteur: , 2 Reacties

Maximaal groen! Snap niet dat die linkse rakkers zo moeilijk doen, als dit geen groene SUV is dan weet ik het niet meer. De Duitse tuner Geiger heeft in ieder geval weer zn best gedaan. De Geiger Hummer H2 heeft een V8-Motor die met 556pk en 755 Nm toch aardig vooruit komt. Door deze 7 liter kun je toch aardig doortrekken, de enorme bak kan hierdoor in 8.2 seconden naar de 100 trekken!

Maximum snelheid is 220 km per uur, maar cruisen met 20km/h is natuurlijk ook prima. En check die wielen: 325/35 chroom baby! Verdere “vebeteringen” zijn de verchroomde grille, voor- en achterbumper, luchthappers, Brembo remmetjes, lederen bekleding (groene naad), navigatie systeem en uiteraard een DVD Player met twee LCD schermen.

Geiger biedt aangepaste versies van zowel de H2 en H1 aan, en binnenkort kunnen we tevens de H3 in het groen verwachten!

Lees het artikel (Duits) op geigercars.de.2 reacties

Ik kan misschien wel een rubriek gaan verzorgen: meest afzichtelijke auto’s ooit. Damn, wat is dit een monster!

Zeg eens eerlijk, als je Emiel Ratelband tot je klantenkring mag (herstel: moet) rekenen dan is je merk toch ten dode opgeschreven? Emiel is eigenlijk wel heel sprekend voor het merk: subtiel? nooit van gehoord! Dus, voor de gelegenheid maar het spreekwoordenboek van stal gehaald: geef een monster groene lak, het is en blijft een lelijke bak!
wat een grove bak die is zeker hard getuned daar hebben ze wat euro’s en tijd ingestoken

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).