Bling bling Audi A8

Auteur: , 6 Reacties

Ik weet bijna zeker dat je niet eerder een auto tegen gekomen bent met een hoger "bling bling" gehalte dan deze Audi A8. Duitse tuner Motoren Technik Mayer (MTM), is voor een klant uit Dubai met een potje Commandant begonnen met poetsen en zie hier het resultaat. Alle lak is eerst zorgvuldig verwijderd met het fijnste schuurpapier (nee, écht niet met een potje Commandant), waarna een speciale chroomlak is aangebracht. Als toetje werd de A8 ook nog even getweaked naar een 'lullige' 450pk...

Toen ik deze foto zag begon ik me meteen af te vragen of er eigelijk regels zijn voor hoe ‘schoon’ je auto mag zijn. Het lijkt mij geen pretje om deze auto in volle zon tegen te komen wanneer hij net gewassen en gepoetst is; letterlijk oogverblindend.6 reacties

MC SERSERi (TR)
deze auto is van de sajik van arabia.. de wereld bekende hotel met het 7 sterren * * * * * * *…
De eigenaar daar van..
Het IS GEEN CHROME.. HET IS ZILVER..
Informeer maar beter naar deze auto..
hij heeft nog overlaatst zijn niuwe type A8 6.0 kapot gereden..

BLiNG BLiNG .. Mannen Met Geld $$$
geld maakt deuren echt open.
idd mc hij is van silver klopt en ik vind hem niet lelijk,tja mensen als je maar geld hebt dan kun je ook wat leuks kopen zoals deze a8,god wat een heerlijke wagen.
Klopt, de audi is van de zoon van dubai’s rijkste familie, nl. de koninklijke familie. De jonge sjeik, 24, heeft deze audi mtm + 2 (!) Bugatti Veyrons gekocht op de Dubai Motor show. Hij heeft ook nog een slr, enzo, carrera gt en nog veel andere exotics …
Oogverblindend inderdaad (H)
Goedzo, Burj al arab heet dat hotel.
En het is wel chroom, of wil je echt zeggen van niet?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).