Audi A6 Avant door Abt Sportsline

Auteur: , 1 Reactie

GermanCarFans heeft nieuws over de Audi AS6 Avant, een aangepaste versie van de Audi A6 Avant door tuner Abt Sportsline. De goed gevormde Abt grille en nieuwe spoiler lip geven de wagen een zeer sportieve look. De passie van Abt komt vooral naar voren bij de krachtbron, op basis van de Audi A6 3.0 TDI heeft heeft de wagen 265pk gerkegen met een maximum van 550 Nm. Dit is 40pk en 100 Nm extra.

Lees meer op germancarfans.com (via germancarblog.blogspot.com).1 reactie

Autoweek heeft een rij-impressie: http://www.autoweek.nl/newsdisp.php?cache=no&ID=3890
“Vanaf 1.500 tpm is de duw in je rug is veel heftiger dan bij de gewone drieliter en je sprint ongeveer een halve seconde sneller naar de honderd. Met name als je flinke kruissnelheden op de klok hebt staan (170-180 km/h), kost het verbazend weinig moeite om nóg harder te gaan.”

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).