Aston Martin DBRS9

Auteur: , 2 Reacties


Aston Martin Racing heeft de DBRS9 onthuld, voor wie niet genoeg heeft aan een gewone DB9 of een DB9 Volante... De DBRS9 heeft GT3 specs, hij is een flink stuk lichter en de 6.0Liter V12 is opgefokt naar 550pk.

De Aston Martin DBRS9 kost minimaal £175.000,- exclusief opties. Ook de belasting komt daar uiteraard nog bij maar wie maakt zich daar druk om? De wagen wordt gemaakt op het hoofdkwartier van Aston Martin Racing in Banbury. De eerste aflevering verwacht men eind van dit jaar.

Lees het bericht op classicdriver.com (via autoblog.com).2 reacties

-edit: nutteloze bijdrage-
Gezien op zandvoort circuit zaterdag !
http://www.autogespot.com/index.php?id=86
SUPER VET !

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).