Audi aan de leiding op Le Mans

Auteur: , Geen reacties


Nadat vanmiddag om 16:00 uur de 73e editie van de 24-uur van Le Mans is begonnen rijden er op dit moment weer drie Audi R8's in de top 3! ADT Champion Racing heeft de eerste plaats te pakken met Marco Werner achter het stuur. De betrouwbaarheid van de Audi R8 blijkt wederom optimaal. Leuk om te melden is dat het team Racing for Holland met Jan Lammers op de 5e plek rijdt. Minder leuk is het voor Spyker. Het team Spyker Squadron maakte zojuist een drama mee. Donny Crevels, die nog maar 30 minuten in de wagen zat, verloor de controle waarna de Spyker vlam vatte. Het bleek achteraf dat het vuur al was begonnen toen de wagen spinde. De marshals doofden de brand maar het incident leidde tot een safety car situation om 22:56...

Blijf op de hoogte via de live stats op lemans.org of de special coverage op fourtitude.com.

Het feit dat Spyker uit de race is kun je ook lezen op de pagina van Tom Coronel.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).