Eerste officiele foto’s Mercedes S-klasse

Auteur: , 4 Reacties

Autotelegraaf heeft de eerste officiële foto's van de nieuwe Mercedes S-klasse, die vanaf september bij de dealer staar. Er waren al wat onduidelijke spyshots (hier en hier) maar godzijdank, de lijnen van de 190D zijn er nu definitief uit. De S is het topmodel van Mercedes en komt beschikbaar in sedan (5,076 meter lang) en limousine (5,206 meter).

De ingenieurs hebben weer tal van nieuwigheidjes in de grotere S-Klasse gestopt. Mercedes noemt een dozijn technische ontwikkelingen op die debuteren in de S-Klasse. Daaronder Brake Assist PLUS met radarsensoren, stoelen met een uitgebreide massagefunctie en Night View Assist, PRE-SAFE inzittendenbescherming met extra functies en Parking Assist (parkeerhulp dat werkt met radarsensoren in plaats van ultrasonische signalen).

Lees het volledige artikel op autotelegraaf.nl.

Update: germancarfans.com heeft meer images!4 reacties

ALLS IS NAGEDAAN VAN E BMW 7-SERIE

kijk binnenin het midenconsole !!!

stom mercedessen
Hij ziet er wel niet uit als het illegale liefdeskind van een walvis en een piano. Ze hebben dus enkel het goede gekopieerd. Lang niet stom.
Ie is misschien nagemaakt maar ie is beter ;) BMW suckt gewoon
Dat van alles nagedaan van 7-serie is gelul, moet je die gril zien en de achterlampen.
Kijk eerst voordat je wat zeg.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).