Wendy van Dijk, Mieke de Boer en Victoria Koblenko

Auteur: , 1 Reactie


Wat hebben Wendy van Dijk, Mieke de Boer en Victoria Koblenko (GTST Isabelle) gemeen? Het antwoord is eenvoudig: Als bekende Nederlandse hebben zij geen eurocent hoeven uitgeven voor een gloednieuwe bak onder hun bips. Als een stukje PR sponsoren auto importeurs maar wat graag onze populaire babes. Zo kreeg Wendy een dikke Nissan Pathfinder voorgereden...


Dartster (en Playboy figurant) Mieke de Boer moest het stellen met een toch ook niet misselijke Hyundai Tucson


En onze GTST-ster Victoria had liever een Opel Speedster gekregen, maar de sleutels van de TwinTop werden toch ook erg dankbaar in ontvangst genomen.1 reactie

Opel geeft er nog even wat extra aandacht aan:
http://www.opel.nl/news/news.asp?news=koblenko_astratt&cat=1

De 25-jarige Nederlandse actrice Victoria Koblenko ontving de sleutels van haar gloednieuwe Opel Astra TwinTop. Koblenko toont zich dolblij met haar nieuwe aanwinst: “Ik was al erg enthousiast over mijn Tigra TwinTop, maar met mijn nieuwe Astra TwinTop ben ik minstens zo blij.”…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).