If you can’t beat them, join them…

Auteur: , 1 Reactie

Lamborghini moest wel reageren op de komst van de Ferrari F430. De Lamborghini Gallardo beschikt vanaf september over extra vermogen op de vier aangedreven wielen. In de nieuwe specificatie perst de 5.0 V10-motor er flink meer vermogen uit. Het exacte aantal peekaas houdt Lamborghini nog even voor zichzelf. De Spyder-uitvoering, die tegelijkertijd debuteert, profiteert direct van de vermogenstoename...

De V10-motor achterin de huidige Gallardo is nu goed voor “slechts” 500 pk. Daarmee sprint het monster in 4,2 seconde naar de 100 km/h. Fast, but not fast enough. De Ferrari F430 moet het doen met een lullige 490pk, maar is de Lambo toch de baas. Vandaar de ingreep. Lamborghini moet naar een tijd van onder de 4 seconde. Pijlen zijn er ook op gericht om een top van minimaal 315 km/h te halen. De productie van de sterkere versie is reeds van start gegaan. Orders zijn automatisch omgezet.1 reactie

deze auto vind ik heel erg mooi check die velgen dan en de vormde kleur ook natuurlijk

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).