Lamborghini Roadster voor Bruce Wayne

Auteur: , 6 Reacties

De Lamborghini Murcielago Roadster maakt zijn debuut in de nieuwe film "Batman Begins". Dat is nog eens wat anders dan die monsterlijke SUV. Bruce Wayne, de miljonair die een dubbelleven als Batman speelt, rijdt in zijn privé-tijd namelijk de Lambo Roadster die zo'n 580pk uitspuugt! In 3.8 seconden naar de 100 lijkt me snel genoeg voor een vleermuis. Het dak is trouwens al open dus Billy en zn vriendjes kunnen thuisblijven.

Acteur Christian Bale kan sinds vorige week in de bioscoop gezien worden met een dikke Lambo onder zn kont. “The Lamborghini was a natural choice for Batman, as the way its doors open perfectly matches the image of the superhero speading his wings.”

Lees meer op fourtitude.com of autoblog.it.6 reacties

schoob bakske 580pk da is wa zelle ik kan het weten want in mijn garage staat er zo een
Sir Smokalot
Ben ik even blij dat heel Lamborghini/Ferrari/gepimpte maybach-bezittend Nederland nou echt elke site die ik bezoek ook bezoekt, om in de comments achter te laten dat ze ook zo’n exoot hebben.
Het enige waar ik nog niet helemaal uit ben, is waarom de verkoopcijfers van Lamborghini nou niet in de duizenden per jaar lopen…iedereen heeft toch zo’n auto??
klopt, ik heb ook wat lambo’s in de schuur staan maar kom er niet aan toe om ermee te rijden
Nou ik heb er geen 1 hoor…veels te goedkope rommel voor mij. ik verdien een betere, maar krijg het niet
murcielago betekend toch vleermuis?!?
Nee de naam Murcielago is afgeleid van een eens beroemde, machtige stier uit Italie. (Net zoals bijna alle Lambo’s volgens mij). Hij werd op zijn beruchte *day of death* niet gemold door de matador(s), maar bij een andere strijd sneuvelde de stier wel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).