Audi Q7 achterkant en spyshots

Auteur: , Geen reacties

Dit weekend was er weer wat info over de nieuwe Q7 van Audi. Er zijn op de officiële Q7 site wat nieuwe afbeeldingen te zien (vooral van de achterkant), maar ook zijn er wat spyshots opgedoken van de Q7 in het wild. Ontwikkeld op hetzelfde platform als de Volkswagen Touareg en Porsche Cayenne, hoeven we volgens Audi niet bang te zijn dat de Q7 meer van hetzelfde is.

Audi Q7 spyshotDe Q7 heeft een grotere wielbasis en moet de auto wat meer athletisch maken. Johan De Nysschen, executive vice president van Audi America, bevestigde dit en was niet verlegen om de Q7 aan te kondigen: “The sportiest utility vehicle will no longer be sold at Porsche dealerships,” zei hij met een glimlach (via germancarblog).

Technische info over de Q7: de wielbasis is ongeveer 15 cm langer dan de VW Touareg en Porsche Cayenne, er zal een 3,2 motor en een 4,2 V6 en V8 (waarschijnlijk FSI) versie komen, voor dieselrijders zal er een 3,0 dieselmotor en een 4,2 V6 en V8 TDI komen (via autoblog.it).Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).