Kleemann Mercedes CLS

Auteur: , 2 Reacties

De nieuwe SLK was al aangepast door Kleemann, nu is het de beurt aan de Mercedes CLS. De Deense tuner nam de CLS 55 AMG als basis en heeft 595pk met 770 Nm uit de Kompressor-V8 kunnen krijgen, Art deed dat toch wat beter. De vierdeurige coupé is in 4,7 seonden op de 100 km/h met een maximum snelheid van 300 km/h.

De CLS van Kleemann staat 35mm lager dan het origineel, overige externe aanpassingen bestaan uit een spoilerlip aan de voorkant en een achterspoiler. Het volledige artikel is te lezen op auto-motor-und-sport.de.2 reacties

Ondernemers hebben nooit autopech toch. of wel!?.
Sir Smokalot
Toevallig heeft Clarkson in de Top Gear van vanavond de standaard SLK AMG (zelfde blok dus) gereden en hij was niet minder dan lyrisch over de prestaties van de motor.
Hij zal dan van deze versie wel helemaal een BiBro ZaLo krijgen!
Leuke Autobahn-kilometervreter. Laten we zeggen….van München naar Hamburg in 4 uur?
Zag de aflevering net ook, wel grappig met die Porsche vs de SLK, met hulp van de special forces. Maar de SLK blijft toch gewoon het uiterlijk van een boodschappenwagen houden vind ik, dat is met deze CLS wel anders

zonder pauze moet het toch in 3,5 uur zijn te doen ;-)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).