BMW V-serie spyshot

Auteur: , 2 Reacties


Langzaam maar zeker komt er meer info over de BMW X6, ook bekend als de Crossover Coupe, de X Coupe Concept, de RFK (Room functional concept) of de V-serie... Deze keer hebben de German Car Fans een impressie gemaakt van hetgeen eerder verborgen bleef.

De BMW ontwerpafdeling die hiervoor verantwoordelijk is staat bekend als team “Space Travel” en de RFK is dan ook BMW’s interpretatie van een functionele space conceptcar. Volgens een bron bij BMW zal de RFK een snel-ogende ruimtewagen worden, maar niet zoals de R-Klasse (die gericht is op Amerikanen)! De RFK moet namelijk aantrekkelijk zijn voor het Europese continent! Kijk, dat soort Duitsers zijn best handig!

Oh ja, je moet natuurlijk altijd wat schrijven over de mogelijke periode waarin de wagen in productie zal gaan, deze keer is het 2008…

Lees het gehele artikel op germancarfans.com (via autoblog.it).2 reacties

doe mij maar de bmw m7
Hey man…sorry I missed the party.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).